Viarelli Matador 2T Klass 1 Visa full storlek

Viarelli Matador 2T Klass 1

Matador är en tuff sportscooter med 2-takts (finns även i 4T) motor med den senaste tekniken och design! Lamporna har den senaste LED tekniken och med stora 12” hjul och sina extra kraftiga bromsar är den ett trafiksäkert och tryggt val.

Mer detaljer

Matador är en tuff sportscooter med 2-takts (finns även i 4T) motor med den senaste tekniken och design! Lamporna har den senaste LED tekniken och med stora 12” hjul och sina extra kraftiga bromsar är den ett trafiksäkert och tryggt val. Motorn i Matador är branschens mest välbeprövade 4-takts motor med en otroligt låg bränsleförbrukning. Matador är därför ett miljösäkert alternativ för Er som vill pendla billigt till och från jobbet.
Matador är en rymlig scooter för både förare samt passagerare. Instrumenteringen är lättläst med hastighet, vartalsvisning och bensinmätare. Belysningen på blinkers samt baklampan är med senaste LED teknik. LED belysningen (LED=Lysdioder) är den som syns på alla nya moderna fordon. Matador är även utrustad med dubbla starka Halogen ljus fram för extra bra mörkerseende. Under sadeln finns ett praktiskt förvaringsutrymme. *Toppbox finns även att köpa till som tillbehör om du behöver ännu mer förvaring under färden.

Bli en Matador Du med och upplev människors beundran!

 

Modell:Viarelli Matador Klass 1
Motor2-takt
BromsarSkivbroms fram, trumbroms bak
Bränsle 
Bränslevolym5,5 L
Däck 
Max hastighet 
Hjulbas 
Motorstyrka 
StartEl & kickstart
Storlek 
Vikt90 kg
Maxlast150 kg
Batteri 
FärdigmonteradLevereras färdigmonterad
Oljeförbrukning2,0 L / 100 km