Viarelli Matador 125cc Visa full storlek

Viarelli Matador 125cc

MC scooter till ettt oslagbart pris!

Mer detaljer

Matador 125cc motorcykel är en tuff sportscooter med 4-takts motor med den senaste tekniken och design! Lamporna har den senaste LED tekniken och med stora 12” hjul och sina extra kraftiga bromsar är den ett trafiksäkert och tryggt val. Motorn i Matador är branschens mest välbeprövade 4-takts motor med en otroligt låg bränsleförbrukning. Matador är därför ett miljösäkert alternativ för Er som vill pendla billigt till och från jobbet.
Matador är en rymlig scooter för både förare samt passagerare. Instrumenteringen är lättläst med hastighet, vartalsvisning och bensinmätare. Belysningen på blinkers samt baklampan är med senaste LED teknik. LED belysningen (LED=Lysdioder) är den som syns på alla nya moderna fordon. Matador är även utrustad med dubbla starka Halogen ljus fram för extra bra mörkerseende. Under sadeln finns ett praktiskt förvaringsutrymme. *Toppbox finns även att köpa till som tillbehör om du behöver ännu mer förvaring under färden.

Kör mer ekonomiskt med Matador i mc-utförande. Mycket låg förbrukning, billigare försäkring och möjlighet att köra på motorväg och motortrafikled utan mopedens begränsningar.

Bli en Matador Du med och upplev människors beundran!

 

Modell:Viarelli Matador 125cc
Motor125cc fläktkyld, 4-takt
BromsarSkivbroms fram, trumbroms bak
Bränsle 
Bränslevolym4 L
Däck 
Max hastighet 
Hjulbas1210 mm
Motorstyrka 
StartEl & kickstart
Storlek 
Vikt110 kg
Maxlast150 kg
Batteri 
FärdigmonteradLevereras färdigmonterad
Oljeförbrukning2,6 L / 100 km